Ventilationstekniker

Dina arbetsuppgifter

Som ventilationstekniker hos oss kommer du att arbeta med installationer och injusteringar av nya anläggningar och uppdatering av befintliga

I det dagliga arbetet sker kontakt med både privatpersoner, samarbetspartners och fastighetsägare, varför social kompetens och professionalism är viktigt för oss.  Det är ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter som kräver både självständigt arbete samt teamwork tillsammans med vårt sköna team! Omfattningen på våra projekt kan sträcka sig från någon dag till flera månader, arbetet kommer företrädesvis vara kring Göteborgstrakten, men ett visst resande ingår.

 

Din Profil

Vi söker en ny erfaren  kollega med minst 5 års erfarenhet av ventialtionsteknik, och som är engagerad, ansvarsfull och har god organisationsförmåga. Arbetet kräver social kompetens då vi ständigt träffar kunder och andra intressenter där du är vårt ansikte utåt.

Tjänsten kräver att du är serviceinriktad, självgående, och att du givetvis har tidigare dokumenterad erfarenhet av nedanstående krav.

  • Ventilationsteknik S-, F- och FTX-system
  • Ventilationsprinciper, luftföring, installationskomponenter
  • Värme/kylbatteri/filter
  • Mätmetoder samt drift och underhåll av ventilationsanläggningar
  • Luftkvalitet, klimat, normkrav, funktion och uppbyggnad

 

Vi är medlem i Plåt & Ventföretagen.

Vid fast anställning kommer du att erbjudas en tjänstebil.

Om Göteborgs Vent & Montage AB

Göteborgs Vent & Montage har varit aktiva sen 2017 med en vision att ge förstklassiga och professionella tjänster och produkter inom ventilation till privatpersoner och företag.
Vi som arbetar på Göteborgs Vent & Montage AB följer våra kärnvärderingar. Gemenskap, glädje, kompetens och kreativitet. I varje projekt vi driver eller deltar i arbetar vi med hjärta och engagemang för vi vet att ett gott samarbete leder till hög kvalitet, och vi håller vad vi lovar.

Mer information

Område

Yrkesroll

Anställning

Sista dag för ansökan

Göteborg

Ventilationstekniker

Heltid, provanställning 6 månader

31 december, 2022