Geely Design Centre

Geely Design Center är ett nytt och exklusivt designcenter för det multinationella varumärket Geely Design, som utvecklar och genomför nya idéer, lösningar och design i världsklass för det kinesiska bilföretaget Geely. Den nya byggnaden ska utgöra inramningen för Geely Designs utveckling av bland annat det nya elbilsmärket Lynk & Co på ett unikt läge på Göteborgs hamnfront.

B|R|A bygg uppför byggnaden för Geely Group

Göteborgs Vent & Montage har i samarbete med Brion Ventilation fått uppdraget att leverera delar montage av ventilation för Geelys nya satsning av utvecklingsavdelning i Göteborg.
Uppdraget innefattar bland annat 4 högpresterande Ventilationsaggregat från robathterm som används till lackboxar med höga renlighetskrav.

 

Notice: Undefined offset: 0 in /customers/e/0/8/goteborgsvent.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33 Notice: Undefined offset: 1 in /customers/e/0/8/goteborgsvent.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/acf/tags/acf-text.php on line 33

Kontakter

Lukasz Persson
VD
Göteborgs Vent & Montage
0706-85 22 24

Fakta

Sektor: Design & utveckling
Byggstatus: Pågår
Plats: Lindholmen
Kund: Geeely Group

Vi ÄR proffs på ventilation

Följ oss på Sociala medier

Huvudkontor

För anställda

Ⓒ 2022 v 2.0 - All rights are reserved to Askengren Design

Vi ÄR proffs på ventilation

Följ oss på Sociala medier

Huvudkontor

För anställda

Ⓒ 2022 v 2.0 - All rights are reserved to Askengren Design