Kikkis mat

Ett familjeföretag med lång erfarenhet

Kikkis Mat drivs av familjen Söderqvist, dvs Kikki, Johnny, sonen Mathias och dottern Jasmine. Vi har nu varit aktiva i Göteborg inom skolmat i över tio år och tycker det fortfarande är lika roligt som när vi startade. Vi är stolta över vår verksamhet och är mycket glada att så många uppskattar det vi gör. Till vår hjälp har vi även vår duktiga personal som varje dag gör sitt bästa för att laga en nyttig och god mat.

Hemlagat och bra råvaror

Skolmaten ska vara näringsriktig och miljövänlig men vi är också mycket angelägna om att det vi serverar både smakar gott, doftar härligt och ser aptitligt ut. Detta uppnår vi genom att vi lagar de flesta maträtterna från grunden.

Vi strävar efter att använda så mycket närproducerat och ekologiskt som möjligt. Det innebär att vi tex köper kött från Mölnlycke, färsk fisk från Göteborgs hamn och grönsaker från Halland och Skåne. Vi serverar nu också ekologisk mjölk i alla våra skolor.

De maträtter vi inte själva har lagat vill vi ska hålla så hög kvalitet som möjligt. Våra köttbullar är ett exempel på detta då vi har låtit en köttproducent tillverka dessa enligt vårt eget recept med en kötthalt på 80 % med enbart naturliga ingredienser.

Göteborgs Vent och Montage AB har projekterat för nytt storkök innehållande två helt nya kåpor från Tovenko samt återbruk av två kåpor i det befintliga köket.
Montage av nya samt befintliga kåpor genomfördes under långfredagen 2021.

Kontakter

Lukasz Persson
VD
Göteborgs Vent & Montage
0706-85 22 24

Fakta

Sektor: Storkökskåpor
Byggstatus: Klart
Plats: Stigs Center Göteborg
Kund: Kikkis Mat